Vestkilden

- 18 nye ejerboliger i Glostrup

M3S har udviklet et helt nyt boligprojektet i hjertet af Glostrup. Projektet er et moderne energivenligt byggeri i 3 etager. Ejendommen er tre etager høj og indeholder 18 moderne boliger som forsynes af bare to trappeopgange. Under bygningen er der anlagt parkeringskælder og depotrum. Projektet er udført med teglsten, grønne Sedum tage, solceller og store solaltaner.

M3S har været ansvarlig for både projektering- og byggeledelse af projektet, som i udstrakt grad er gennemført i egen produktion, suppleret med vores faste stab af dygtige underentreprenører.

Ansvar: Egenudvikling / Totalentreprise / Nybyg
Størrelse: 1550 m2 + Parkeringskælder
Byggeår: 2017

Luksusboliger på Bryggen

- YARD HOUSE, moderne rækkehuse

For Selskabet Walls A/S har vi styret opførelsen af projektet i fagentrepriser. M3S har stået for hele byggestyringen fra kontrahering af entreprenører til aflevering af boligerne. Herudover har M3S bistået projektet med egne håndværkere.

Ansvar: Byggestyring/Fagentrepriser
Størrelse: 16 boliger, (2560 m2)
Byggeår: 2015

Seniorboliger i Frederiksværk

- Energirigtige lejeboliger

Lejeboligerne er opført som et super effektivt lavenergi boligerprojekt til seniorer. Varme- pumpe, solceller, genveks ventilation og regnvandsopsamling sikre godt indeklima og meget lave driftomkostninger.

Ansvar: Egenudvikling/Totalentreprenør
Størrelse: 8 boliger, (630 m2)
Byggeår: 2014

Garnisionsgården i Ringsted

- Energirigtige lejeboliger

Vi købte de gamle militærbygninger fra Ringsted kommune med henblik pa at om- bygge de charmerende gamle murstens bygninger til nye ejerboliger. Ved gennem- forsel af projektet, blev bygningerne fort tilbage til deres oprindelige facadeudtryk. Projektet vandt i 2006 en arkitekturpris.

Ansvar: Egenudvikling
Størrelse: 17 boliger, (1.800 m2)
Byggeår: 2006

Henkels sæbefabrik i Valby

- Ombygning af industrikompleks til bolig og erhverv

I perioden fra 2008 til 2012 har vi staet for projektoptimering og byggeledelse ved ombygningen af Henkels Sæbefabrik til nye moderne bolig- og kontorfaciliteter.

Udover ca. 50 boliger, huser projektet i dag Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen samt Søfartsstyrelsen.

Ansvar: Projektudvikling/Byggestyring
Størrelse: 12.800 m2
Byggeår: 2008-2012

Livingart

- Ombygning af fabrikshal til kontor

M3S har afleveret en gammel, sjælfuld fabriksbygning/ smedeværksted til et topmoderne kontor med tilhørende showroom på i alt 1200 m2.

Bygningen er renoveret på husets præmisser med moderne teknologi og energikrav. Huset opvarmes med varmepumper, luft til vand og solceller. M3S har i tæt samarbejde med bygherren Livingart udviklet og gennemført projektet.

Ejendommens eksisterende shedlys/ lysbånd fra den tidligere produktionshal er bevaret og indtænkt i planen for det nye showroom, der er indskudt nye ståldæk for at etablerer yderligere m2 i den gamle produktionshal. Alle indvendige ydervægge er sandblæst og fremstår i rå mursten, der er etableret nye vinduer i de gamle facader for at skabe optimalt dagslys til de fremtidige arbejdspladser. Husets facader er efterisoleret med STO facadesystem og der er i sat nye Velfac vinduer i overalt. Gulvet er udført, som et højsoleret betongulv med gulvvarme.

Ansvar: Byggestyring / Entreprise / Renovering
Størrelse: 1200 m2
Byggeår: 2016

Ungdomsboliger i Slagelse

- Effektive energirigtige ungdomsboliger

I Slagelse på Smedegade 47 har vi udviklet og opført et projekt med ti energirigtige ungdomsboliger. Alle boligerne har to værelser og en ekstra bred altangang som tillader udeophold. Boligerne er lejet ud til Netværket Smedegade som arbejder med unge mennesker med autisme.

Ansvar: Egenudvikling/Totalentreprenør
Størrelse: 10 boliger, (500 m2)
Byggeår: 2015

Kvistgårdhusene

- Klyngeboliger opført i moduler

Opforelse af lejeboliger i klyngehuse i 1 og
2 etager. Projektet blev gennemførtmed
‘tunge’ moduler i stal og beton.

Ansvar: Totalentreprenør
Størrelse: 9 boliger, (1.048 m2)
Byggeår: 2011

Artillerimagasinet

- Gammel militærbygning for nyt liv

Det gamle Artillerimagasin i Avedøre-lejren blev omdannet fra kanondepot til 6 lækre andelsboliger. Renoveringen blev gennemført med den største respekt for bygnings historie.

Ansvar: Egenudvikling/Totalentreprenør
Størrelse: 6 andelsboliger, (492 m2)
Byggeår: 2005

Sortedamsdoseringen

- Fra pakhus til ejerboliger

Ombygning af det flotte gammel pakhus pa Sortedamsdoseringentil eksklusive og ejerboliger. Ved renoveringenen lagde vi stor vagt pa at skabe funktionelle boliger uden at ødelæggede smukke gamle pakhus detaljer.

Ansvar: Udvikling/Totalentreprenør
Størrelse: 16 boliger, (1.550 m2)
Byggeår: 2007

CPH Studio Hotel

- Industrihus ombygges til Hotel

M3S har for Selskabet CPH Studio Hotel styret renoveringen og ombygningen af et gammelt industrihus til et super moderne og funktionelt hotel. Udover de 236 værelser indeholder det nye hotel bl.a. café, træningsrum, vaskerum og tagterrasse.

Ombygningen er udført med respekt for bygningen industrielle historie, men fremstår idag gennemdesignet hvor de rå betonkonstruktioner møder moderne designmøbler og stærke kontrastfarver.

Udover byggestyring, har M3S´s håndværkere biddraget med opgaver indenfor Mure-, tømrer- og betonentreprisen.

Ansvar: Byggestyring / Entreprise / Renovering
Størrelse: 236 Hotelværelser
Byggeår: 2016

Seniorboliger i Slagelse

- Seniorboliger med søudsigt

Over for Smedegadesøen I Slagelse har vi udviklet og opført otte seniorboliger. Igen har vi sat alle kræfter ind på at udvikle et bæredygtigt byggeri med varmepumper, genveks ventilation, regnvandsopsamling og solceller, hvilket betyder meget lave drift omkostninger for vores lejere. Herudover er projektet forsynet med dørtelefon, altaner og elevator for bedre at kunne leve op til seniorenes forventninger.

Ansvar: Egenudvikling/Totalentreprenør
Størrelse: 8 boliger, (550 m2)
Byggeår: 2014

Luksusvilla

- Arkitektonisk perle pa Strandvejen

Opførelse af stilren minimalistisk strandvejsvilla.

Ansvar: Totalentreprenør
Størrelse: 1 bolig (450 m2)
Byggeår: 2013

Tagboliger i Brønshoj

- Lejeboliger med udsigt

Etablering af syv tagboliger pa toppen af en eksisterende boligejendom i Brønshoj. De gamle tørrelofter blev omdannet til lækre ejerboliger med synlige konstruktioner og lofter til kip.

Ansvar: Egenudvikling/Totalentreprenør
Størrelse: 7 boliger, (615 m2)
Byggeår: 2006

Villa Furesø

- Designervilla ved Furesøen

I forbindelse med opførelsen af en smuk og helt igennem unik villa, beliggende helt ned til Furesøen, stod vi for optimering og byggestyring af projektet. Som bygherre- rådgivere sørgede for at tid, pris og kvalitet var tilfredsstillende.

Ansvar: Optimering og Byggestyring
Størrelse: 1 bolig (400 m2)
Byggeår: 2010